Workshop – Vier zondagen naar advent met als thema: Verwachting

Op 4 ochtenden geven Mirjam Wijsbeek, antroposofisch verpleegkundige en trainer antroposofische scholing, en Gerda Bakker, biografisch coach en trainer antroposofische scholing een workshop Vier zondagen naar advent met als thema: Verwachting. 

De vier weken voor kerstmis noemen we de adventstijd. Het woord advent komt vanuit het latijn advenire en betekent: Verwachting.

Het is een tijd om stil te staan bij de weg naar kerstmis vanuit de stroom van de seizoenen. In deze vier zondag ochtenden werken we met het thema verwachting waarbij we een beweging maken naar het licht. Buiten is het donker en we werken toe naar het innerlijke licht. Elke zondag heeft een eigen sfeer en verhaal met het overkoepelende thema Verwachting.

Wat betekent donker en (innerlijk) licht voor je en hoe ga je er mee om?

Het werken met kunstzinnige vormen, zal de ochtenden omlijsten. Er is geen aanleg nodig voor het kunstzinnig werken, het gaat om het proces.

Verhalen die gaan over donker/ licht en verwachting zullen op biografische manier aangereikt worden.

Door jaren werkzaam te zijn in het antroposofische werkveld hebben Mirjam en Gerda veel ervaring met antroposofie en het werken met het ritme van het jaar.

Kosten

€ 250,-  per persoon

Datum

Zondagochtend 28 november, 5, 12, 19 december 2021

Tijd

10.00 – 12.00 uur

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: gerdabakker64@hotmail.com o.v.v naam workshop, datum, naam en aantal personen.

Datum

zondag 28 november 2021

Tijd

10:00 - 12:00

Prijs

€ 250,-

Locatie

Serre
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl
QR Code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.