Workshop kennismaking met de antroposofie

Op 4 ochtenden geven Mirjam Wijsbeek, antroposofisch verpleegkundige en trainer antroposofische scholing, en Gerda Bakker, biografisch coach en trainer antroposofische scholing een workshop kennismaking met de antroposofie. 

De workshop antroposofische scholing bestaat uit vier ochtenden, waarin men kennismaakt met de antroposofische menskunde, biografie van de mens, leren waarnemen en kennis over warmte op verschillende gebieden. Kunstzinnig werken vanuit de verbinding met de natuur en de seizoenen.

De scholing bestaat uit theorie en praktijklessen. Er is geen voorkennis nodig.

De samenwerking tussen Mirjam en Gerda is tot stand gekomen in het Rudolf Steiner verpleeghuis te Den Haag. Zij hebben daar lange tijd gewerkt als biografisch coach en antroposofisch verpleegkundige. De antroposofische scholingen voor medewerkers/ mantelzorgers en vrijwilligers van het verpleeghuis werden daar door hun gegeven.
De chemie in hun samenwerking maakte dat zij met een open blik, een gevoel voor warmte en humor de trainingen konden verzorgen,

De drijfveer om de training/workshop te willen geven is om de antroposofie op verschillende plekken en werkgebieden in de wereld te zetten.

Kosten

€ 250,-  per persoon bij 10 personen.

€150,- per persoon bij 15 personen.

Graag aanmelden.

Datum

Vrijdag 14 en 21 januari 2022 en vrijdag 11 en 18 februari 2022

Graag aanmelden.

Tijd

09.00 – 12.00 uur

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: gerdabakker64@hotmail.com o.v.v naam workshop, datum, naam en aantal personen.

Datum

vrijdag 14 januari 2022

Tijd

09:00 - 12:00

Prijs

€ 250,- of € 150,-

Locatie

Zolder
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl
QR Code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.