Skip to main content

De reis van de Held – Tijn Touber & Dennis Kivit (geannuleerd)

Tijn Touber en Dennis Kivit brengen op zondag 26 april een meditatieconcert De reis van de held. Een reis naar het licht in 8 mythische stappen… en songs! Tijn en Dennis nemen je mee door de duisternis van de onderwereld. Want alleen daar zul je de graal vinden die je terug leidt naar het licht.

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is dit concert helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om dit concert te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

In acht archetypische stappen ontdek je wat jouw missie is, je roeping, grootste kracht, favoriete probleem, belangrijkste mentor, heilige graal, innerlijke held en ultieme levensbron. Uiteindelijk leer je leven in twee werelden: die van het donker en die van het licht. Dat is meesterschap en dat is verlichting. En dat is de uitdaging van deze tijd!

Tijn Touber (auteur van verschillende boeken, o.a. de bestseller Spoedcursus Verlichting, columnist in Happinez en initiator van stadsverlichting) neemt je in 8 stappen mee op reis naar de ruimte in jezelf door muziek, geleide meditaties en inspirerende verhalen. Dit doet hij in harmonie met zanger-gitarist Dennis Kivit. Samen weten zij  “ingewikkelde” spirituele zaken met humor te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Een concert vol mooie muziek en samenzang, afgewisseld met stilte, geleide meditaties en verlichtende inzichten.

Meer info op www.zenmetden.nl en www.tijntouber.com
Youtube: https://youtu.be/8RNnQabBP28 en https://youtu.be/0FQgAmP1ulI


Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)

Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs voorstelling: € 16,50 inclusief drankje
Prijs inclusief lunch: € 32,-

Datum

zondag 26 april 2020

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

16,50. Inclusief lunch: € 32,-

Ticket

Tijn Touber

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code