Skip to main content

Talent voor Toeval – Ralph Rousseau

Op zondag 9 februari brengt Ralph Rousseau een theatervoorstelling waarvan humor, muziek, verwondering en levenslust  de bouwstenen zijn.

In de voorstelling is Ralph gastheer. Hij musiceert live en vertelt over de wonderlijke toevalligheden die zijn leven hebben gemaakt tot wat het nu is. Er is een verband tussen de viola da gamba en rockmuziek. Tussen Newton (geniaal natuurkundige) en Thomas Hume (excentrieke 17e -eeuwse componist). Met die ingrediënten brengt Ralph een totaal eigen, theatrale interactie met het publiek op gang. Puur, veelzijdig en eigenwijs.

Ralph Rousseau is één van de meest gerenommeerde viola da gamba spelers van dit moment. De Viola Da Gamba is de moeder aller snaarinstrumenten. Rousseau speelde in het Koninklijk Concertgebouw Orkest en in binnen en buitenland, won een Edison en speelt bij de belangrijkste uitvoeringen van Matheus Passion in ons land. Hij is in drie studierichtingen, o.a. natuurkunde, cum laude afgestudeerd, is een vooraanstaand wetenschapper en als Lector verbonden aan de Universiteit van Utrecht.

“De gambist als verhalenverteller, de schoonheid is magnetisch”-  NRC

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor deze voorstelling bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Om 13.00 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 32,00. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Deze voorstelling is ook los te bezoeken. De middag start om 15.00 uur in de kerk.

Prijs: € 16,50 inclusief een drankje
Prijs inclusief lunch: € 32,00
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 09 februari 2020

Tijd

15:00 - 17:30

Prijs

€ 16,50 euro. Inclusief lunch: € 32,-

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl