Skip to main content

Uitverkocht soloconcert – Stef Bos – Een nieuw begin

Stef Bos komt  naar Op Hodenpijl. Donderdag 11 juni komt Stef Bos voor een exclusief aangepast en intiem concert naar Schipluiden (uitverkocht). Later dit seizoen (planning november) zal hij dit concert opnieuw ten gehore brengen in een volle Op Hodenpijl kerk. Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten hiervoor. 

Op donderdag 11 juni komt Stef Bos weer naar Op Hodenpijl. Hij brengt deze avond nummers uit meer dan dertig jaar repertoire en ook nieuwe songs.

Het is bijna een traditie geworden dat Stef Bos optreedt Op Hodenpijl. Een van de weinige concerten die hij doet buiten zijn theatertour. Stef Bos is traditie bij Op Hodenpijl maar deze keer wel in een andere setting. Een exclusief concert. Een nieuw begin. Een bijzonder concert, in deze bijzondere tijd. We leven op dit moment op een keerpunt. Waar we leren waar het in het leven om draait en hoe we willen leven. Waar ruimte is voor gezondheid, meer harmonie, bewustwording en verandering.

Stef Bos toert al jaren met veel succes langs de theaters en schrijft de mooiste teksten. Bos brak door met het nummer Pappa in 1990. De hit blijft onlosmakelijk met zijn naam verbonden. Het album Is dit nu later verkocht dubbel platina en leverde hem een Edison en de Zilveren Harp op.

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.00 tot 17.30 uur kun je aanschuiven voor een diner. Daarna volgt in de kerk het concert. De prijs voor het arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 32,50 inclusief een drankje
Inclusief diner: € 70,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

donderdag 11 juni 2020

Tijd

Uitverkocht
20:00 - 22:00

Prijs

€32,50. Inclusief diner: €70,50

Ticket

Stef Bos

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code