Sister Circle ‘Way of the Heart’ – Jennifer Ann & Binkie

In deze hartverwarmende cirkel voor vrouwen ontvangen Jennifer Ann & Binkie je met open armen. Het zal over zelfliefde, hartsverbinding en heling van het hart gaan. Het wordt een ceremonie waarin elke vrouw gezien, gehoord en welkom is. Samen gaan we iets bijzonders neerzetten en de cacao en sound healing dragen bij aan de ervaring. Samen weten we alles en zijn we de geheelde vrouw.

Jennifer Ann & Binkie zullen hun talenten en kwaliteiten verweven om een gedragen bedding te vormen voor deze vrouwen cirkel. Ze zullen weven met muziek, soundheling, sjamanisme, meditatie en andere elementen om deze middag tot een mooi geheel te maken.

Wees welkom, met alles dat je bent.

Over Binkie: Een levensveranderende gebeurtenis gaf Binkie een groot cadeau: ‘leven vanuit haar hart’. Het deed haar besluiten haar baan op te zeggen en een lange reis te maken door Zuid Amerika. Daar had ze diepe innerlijke ervaringen met verschillende plant-medicijnen en ceremonies bij de inheemse volkeren uit de Amazone. Hier ontstond haar grote liefde voor Pacha Mama en de voortdurende magie van het leven zelf. Haar muziek, waaronder handpan, gitaar en zang, is geïnspireerd door het sjamanisme en sound healing en raakt waar woorden niet kunnen komen.www.binkie.nu.

Over Jennifer Ann: Een bekroonde, meditatieve singer-songwriter uit Nederland/V en ze is de Queen of Cacao Ceremonie in Nederland. Met haar zoektocht naar het medicijn en de helende krachten binnen muziek volgt ze de tradities van het zingen van mantra’s en tribal ceremonial music. Dit is de basis voor haar originele liedjes die ze nu ter wereld brengt. Haar stem is soulvol en warm en haar fans beschrijven het als de omhelzing van een moeder. Ze heeft een achtergrond in Kundalini Yoga, Kinderyoga, Traditionele Yoga en Yoga Therapie en veel sjamanistische lessen van verschillende stammen over de hele wereld (sinds 2009).

Prijs : € 44,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Tags: ,

Datum

zondag 04 juni 2023

Tijd

14:00 - 16:30

Prijs

€ 44,00

Locatie

Kerk
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.