Schumann frequentie – Selfcreation

Op woensdag 11 mei deelt Selfcreation Schumann & Tesla wijsheden voor mentale, lichamelijke en spirituele fitheid. De Schumann resonantie harmoniseert ons systeem en brengt ons fysiek en emotioneel terug naar de natuurlijke staat. Een staat van welzijn en heelheid. Zij werken met 2 systemen afhankelijk van het aantal deelnemers zullen ze een aantal persoonlijke healing sessies geven.

Professor Schumann ontdekte al in 1952 het elektromagnetische ritme van de aarde dat invloed heeft op elk levend leven. Sinds 1954 tonen diverse wetenschappelijke studies aan dat de Schumann frequentie een sterk positieve invloed heeft op de algemene gezondheid. Schumann ontdekte dat deze elektromagnetische frequentie van de aarde letterlijk van levensbelang is voor zowel het planten,- als dieren,- en mensenrijk.

De Schumann frequentie is voor elk leven op aarde van elementaire betekenis en heeft invloed heeft op onze gezondheid en gedrag. Deze frequentie is lichaamseigen, de pijnappelklier en de alfa golven in onze hersenen resoneren op dezelfde frequentie.

Deze avond leren we je hoe je je frequentie positief kunt beïnvloeden.

Spieren ontspannen, lymfestroom wordt geactiveerd, stofwisseling gestimuleerd, verklevingen en cellulitis worden tegen gegaan en alle organen raken beter doorbloedt.

Nikola Tesla: “Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie”.

• Werkt fysiek/ emotioneel & spiritueel
• Verbetert beweeglijkheid
• Vermindert pijnklachten
• Herstelt ons zelfhelend vermogen
• Activeert stofwisseling & afvoeren van afvalstoffen
• Verbetert concentratie
• Neutraliseert belastende milieu invloeden (elektrosmog)
• Beter slaappatroon
• Reguleert spijsvertering

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 11 mei 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.