Quantum Thinking    – Roy Martina

Op woensdag 19 juni is Roy Martina te gast Op Hodenpijl. Hij brengt een avond over Quantum thinking: Hoe jij het leven  van je dromen kunt creëren met gratie, geluk & gemak.

Quantum Thinking
Quantum Fysica gaat er vanuit dat we niet leven in een Universum maar een Multiversum. Dit betekent dat er oneindig veel variaties zijn op onze realiteit, allen met verschillende versies van jezelf die allemaal een andere variatie op jouw leven beleven. Een Quantum Jump betekent een paradigma verandering waarmee jij jouw toekomst verandert in een andere toekomst.

Dr. Roy Martina heeft een methode gecreëerd waarmee je moeiteloos van de ene tijdslijn naar een andere kunt verspringen. Zo kan jij een tijdslijn uitzoeken waar jij je beste leven leeft en die tijdslijn ook in jouw huidige leven manifesteren. Dat betekent dat als je chronisch ziek bent jij ook naar een tijdslijn kunt springen waarin jij gelukkig, gezond en vitaal leeft.

Hij gaat op deze avond de basisprincipes uitleggen hoe je dat doet en hoe hij daarmee duizenden patiënten heeft geholpen van chronische ziekte te genezen. Ook legt hij de basisprincipes van Quantum Thinking uit waarmee hij een wereldberoemde auteur is geworden en wereldkampioen in de vechtsporten!

Quantum Thinking gaat veel verder dan de wet van aantrekkingskracht en “The Secret”. Quantum Thinking is voor iedereen die een droom heeft om gelukkiger en gezonder oud te worden. Dr. Roy Martina is het levend voorbeeld van Quantum Thinking.

 “We are not a drop in an ocean, we are an ocean in a drop.” Rumi

Over Dr. Roy Martina
Dr. Roy Martina? Is hij een arts die een nieuwe geneeskunde heeft ontdekt? Is hij een coach van kampioenen, CEO’s en mensen die het beste uit hun leven willen halen? Een charlatan-kwakzalver die mensen oplicht? Een vechtersbaas met 3 wereldrecords? Een medicijnman? Een fitness trainer? Roy Martina is holistisch arts, internationale bestseller auteur & inner game business coach. Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen de holistische technieken die hij de afgelopen 40 jaar heeft ontwikkeld te leren, zodat zij niet aan de welvaartsziekten hoeven te lijden die nu epidemisch zijn. Op zijn 66e reist hij de wereld rond om met passie, humor en enthousiasme te laten zien wat je met je Mind (denken) kunt bereiken, zoals het genezen van ongeneeslijke ziekten, vitaal oud worden en het manifesteren van je droomleven. Hij is geboren op Curacao, getrouwd met Joy Martina, een ‘Psychic” Psychologe en grondlegger van de Christallin Oracle Training, en ze wonen in in de ‘Appalacchian Mountains’ in North Carolina met hun dochter Grace. Zijn laatste boek is 50 tips om Onstopbaar Succesvol te worden.

Ook te boeken, ons eet en weet arrangement (inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 25,- inclusief pauzedrankje en CD Brain Training CD Vitaliteit (ter waarde van € 9,95)
Inclusief maaltijd: € 45,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden:https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 19 juni 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 25,-. Inclusief maaltijd: € 45,50

Locatie

Kerk
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl