Netwerkevent XL – met Daisy da Veiga

Jeanette Sjardijn en Op Hodenpijl  organiseren samen op een Netwerkevent XL voor eigentijdse ondernemers. Het thema is ontmoeten en verbinden. Gastspreker Daisy Vega geeft een lezing  rond het onderwerp Speak your power. 

De avond is ook een aanrader wanneer je plannen hebt om zelfstandig ondernemerschap aan te gaan of  je persoonlijk leiderschap wil versterken.

Gastspreker Daisy da Veiga. Haar talent is om mensen te inspireren om stil te staan bij wie ze zijn en meer vanuit hun hart te leven. Ze geniet ervan om mensen hun hartenstem te laten ontdekken en ze hierin te begeleiden. Dit doet ze door zelf een succesvol leven te creëren naar het beeld van haar hart. Met haar interactie maakt Daisy mensen bewust van hun innerlijke wijsheid, kracht en talenten waarmee je jouw succesvolle leven kunt creëren.

Daisy is ruim 10 jaar motivatie spreker, trainer en coach en staat al 25 jaar op het podium. Ze heeft ervaring met spreken voor grote groepen, op radio, TV, en o.a. TED talk in verschillende talen. 12 september zal zij ons inspireren om te gaan staan voor wie je bent en je boodschap met de wereld te delen.

De avond wordt gepresenteerd door Jeanette Sjardijn coach en ondernemer, gevestigd Op Hodenpijl. Jeanette Sjardijn organiseert 4 keer per jaar een bijeenkomsten voor ondernemers. Daarnaast begeleidt zij in haar praktijk ook ondernemers om succesvol zichzelf te zijn. De bijeenkomst met Mark Tuitert vorig jaar bracht 120 ondernemers uit de regio bij elkaar.

Programma

19.30 – 20.00 u: ontvangst in het restaurant met drankje. Gelegenheid om te netwerken.
20.00 u: Start programma in de sfeervolle kerk.
21.15 u: korte pauze met drankje.
21.30 u: Plenaire afsluiting van de avond.
22.00 u: Vrij om te netwerken, na te spreken over de avond in het restaurant (drankjes voor eigen rekening).

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (bijeenkomst inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de bijeenkomst. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs bijeenkomst: € 18,- inclusief koffie vooraf en een drankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 38,-

Datum

woensdag 12 september 2018

Tijd

19:30 - 22:00

Prijs

18,-. Met maaltijd: 38,-

Locatie

Kerk
Categorie
Jeanette Sjardijn

Organisator

Jeanette Sjardijn
Telefoon
06-42742850
Email
jeanette@jeanettesjardijn.nl
Website
https://www.jeanettesjardijn.nl/

Andere organisatoren

op Hodenpijl
op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl

Urenschema

17.30 - 19.30
Eet en Weet
19.30 - 22.00
Netwerkevent