Skip to main content
Rens de nobel@ophodenpijl

Najaarsmeditatie – Rens de Nobel

Deze ochtend bestaat uit yogaoefeningen en meditatie. Een moment van bezinning en reflectie. Om het najaar met vernieuwde energie te beginnen!

Meenemen: gemakkelijke kleding, een matje, een vest/kleed, je meditatie-kussen of -bankje. Mindfulness-trainer Rens de Nobel begeleidt deze ochtend. We starten om 10.30 uur met het losmaken van het lichaam; lichte yoga-oefeningen die voor iedereen geschikt zijn. Vervolgens begeleidt Rens ons in de meditatie. Na de meditatie kunnen we genieten van een kop thee in het restaurant. De meditatie vindt plaats in de voormalige kerk. Je kunt tijdens de meditatie op een meditatie-kussen/bankje zitten of op een stoel. Aanvang: 10.30 uur.

Ook te boeken, ons luncharrangement (meditatie inclusief lunch)
Voor de meditatieochtend bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met de meditatieochtend. De meditatie start om 10.30 uur  in de kerk. Om 12.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaal je € 30,-. De genoemde prijs is inclusief mediatie. De meditatie is ook los te bezoeken.

Entree incl. thee: € 15,-
Inclusief lunch: € 30,-

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 30 september 2018

Tijd

10:30 - 12:30

Prijs

15,-. Inclusief lunch: € 30,-

Ticket

Rens de Nobel

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code