Healing Heart Lenteconcert – Martine en Heleen Nijenhuis

Op zondag 27 maart geven Martine en Heleen Nijenhuis een healing concert. Beleef de natuur met hartverwarmende muziek door het duo: “Con Amore”. Martine Nijenhuis (viool) en haar zus Heleen Nijenhuis (piano) geven een ontspannend concert met deels op de achtergrond prachtige natuurbeelden van het seizoen. Ervaar de liefde in jezelf. 

Met prachtige natuurbeelden, ontroerende muziek, gespeeld in de hartfrequentie 432 Hz en verstillende meditatieve momenten door Heleen (piano) en Martine Nijenhuis (viool)
Laat je meevoeren door muziek, beelden, spontane improvisaties en geleide meditaties waarin je wordt uitgenodigd voor een innerlijke reis.
Een beleving waarin licht en liefde in jezelf centraal staan en waarin je kunt thuiskomen in jezelf. Ervaar de helende kracht van hartverwarmende muziek van Secret Garden, Einaudi en melodieuze composities van Heleen zelf en geniet van wonderschone beelden van de ontluikende natuur in de lente.

Beide instrumenten klinken in de natuurlijke stemming 432 Hz. In deze stemming klinkt muziek in harmonie met de natuur en is zuiver afgestemd op ons lichaam en op onze ziel.
Hierdoor kun je de heilzame invloed van muziek en natuur nog dieper ervaren. Een bijzonder, onvergetelijk optreden voor ieder die graag vanuit liefde en in verbinding met de natuur wil leven.
Dankzij 3 ontspannende CD’s, waaronder de CD JOY (15 euro) kun je na afloop ook thuis nog lang nagenieten van deze muziek in 432 Hz.

Martine en haar zus Heleen zijn afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en geven concerten door het hele land.
Meer informatie over 432 Hz en over Martine en Heleen vind je op www.healing-music.nl

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch = uitverkocht)
Het is helaas niet meer mogelijk het arrangement incl. lunch te reserveren. 
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/


Datum

zondag 27 maart 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.