Skip to main content

Lezing: Little Grandmother

New messages from Mother Earth & New book!” Kiesha Crowther, “Little Grandmother” presenteert haar nieuwe boek Aarde, Water, Vuur & Wind op zondag 20 januari.

Kiesha zal nieuwe belangrijke boodschappen van Moeder Aarde en van inheemse volkeren uit China, Lugu Lake, en Columbia, met ons delen. Dit zijn boodschappen en specifieke oefeningen, en dit is energie die ons zal activeren en inspireren. Het is zo belangrijk, vooral nu, om vanuit ons hart en onze passie te leven. Maar wat is onze passie? Waarom zijn we hier op aarde gekomen? Hoe kunnen we ons hoogste potentiaal bereiken? Kiesha zal tijdens deze avond antwoorden geven op deze prangende vragen. En er zal voldoende tijd & ruimte zijn om al je vragen te stellen. Wat is mijn passie? Hoe vind ik mijn levensdoel? Wat gebeurt er op dit moment met Moeder Aarde en de mensheid? Wat gebeurt er met de kinderen van nu? Hoe kunnen we de verandering zijn? Vragen over kristallen. Schrijf het op papier en neem het mee. Het wordt een interactieve fijne sprankelende inspirerende middag! Ze zal haar nieuwste boek meenemen: “Aarde, Water, Vuur & Wind. De vier elementen” en het voor jou signeren.

Entree € 19,- inclusief drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 20 januari 2019

Tijd

16:00 - 18:00

Prijs

€ 19,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl