Klassiek op zondag – Trio Calliope

Elke derde zondag van de maand een klassiek concert op zondag onder leiding van Marco Bons, op 1e paasdag speelt Trio Calliope  werk van Bach, Dvořák, Kodaly en Martinu. 

Trio Calliope  wordt gevormd door violistes Sasha Mashina, Momoko Noguchi  en altviolist Timur Jakubov. Alle drie musici zijn verbonden aan het Residentie Orkest Den Haag. Daar lag ook de basis om zich samen muzikaal te uiten met maximale expressie. Een brandend verlangen om snaren met de juiste hoeveelheid energie in beweging te brengen. Emotioneel geladen  en gericht op een heerlijke luisterervaring.

Programma
Van vroeg-barok tot hedendaags repertoire. Trio Calliope gaat de uitdaging aan om de unieke combinatie van twee violen en één altviool veel meer bekendheid te geven. Komend half jaar spelen ze op Nederlandse concertpodia een sprankelend programma met werken van     o.a. Bach, Dvořák, Kodaly en Martinu.

Entree: € 16,50 inclusief drankje (kinderen tot 12 jaar gratis entree)

DE LUNCH IS HELAAS UITVERKOCHT

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 21 april 2019

Tijd

12:00 - 13:30

Prijs

€ 16,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.