NieuwjaarsRESET – Ontdek de 5 elementen die leiden tot een energiek leven – Jeroen de Wit

Jeroen de Wit, geeft op woensdag 11 januari een lezing over zijn boek RESET. Een boek opgebouwd uit 5 elementen die leiden tot een energiek leven. In deze lezing maak je kennis met het eerste element van RESET, namelijk Relax. Je krijgt praktische handvatten om; in iedere situatie weer ontspannen met stress om te gaan, stress juist in te zetten als gezondheidsbevorderende tool & natuurlijke prikkels weer in te zetten om je stressbestendigheid een boost te geven. Dit geeft je meer innerlijke rust, energie & vertrouwen.

Stop met overleven. Start met leven.

In een buitenwereld die je continu wilt omleiden, misleiden & verleiden, is het niet gek dat het merendeel van de mensen 80% van zijn of haar leven leeft in de overlevingsmodus. Met lusteloosheid, angst & vermoeidheid tot burn-out als natuurlijke consequenties. Daarom is het tijd om weer verbinding te maken met je natuur. Verbinden met je buddhanatuur. Verbinden met je natuuurlijke manier van leven. Verbinden met de mensen om je heen.

Jeroen de Wit (25) is gezondheidsgids & auteur van het boek RESET! waarin hij de lezer meeneemt op ontdekkingsreis langs de 5 elementen van RESET naar een energieker leven. Hij combineert de vergeten kennis & wijsheden van onze verre voorouders die in harmonie leefden met de natuur, elkaar & zichzelf met de moderne wetenschap, vanuit holistisch perspectief.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 11 januari 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.