Skip to main content

Introductie-workshop mindfulness – Rens de Nobel

Ontdek en ervaar mindfulness en de vele positieve effecten ervan in deze interactieve workshop. Tevens kennismaking voor de cursus van 14 april.

Meer uit het leven halen? Minder stress, meer positieve emoties, meer rust en balans? In deze introductie-workshop ontdek en ervaar je wat mindfulness is en of het bij je past.

Wat is mindfulness?
Mindfulness is een moderne vorm van aandacht-training, die is afgeleid van een duizenden jaren oude Boeddhistische traditie. Mindfulness helpt je om meer te kunnen genieten van de mooie momenten in het leven en bewuster om te gaan met de minder mooie momenten.

Het helpt je omgaan met stress, gedachten en emoties en zorgt voor een toegenomen geluksgevoel, meer zelfvertrouwen en authentieker leven.Mindfulness wordt steeds meer in het internationale bedrijfsleven gebruikt (o.a. Google, Samsung, LinkedIn) en is wetenschappelijk onderbouwd.

Wat leer je in deze workshop?
Ik neem je tijdens deze interactieve workshop mee in de wereld van mindfulness. Je ervaart en ontdekt wat het is en je krijgt inzicht in de positieve effecten en de onderbouwing ervan. Na deze workshop weet je wat mindfulness en meditatie is en of de cursus bij jou past.

Wie ben ik?
Mijn naam is Rens de Nobel. Ik heb een achtergrond in het bedrijfsleven. Mindfulness heeft mijn levenskwaliteit enorm verbeterd nadat ik acht jaar geleden in een burn-out terecht kwam. Om dat door te kunnen geven heb ik me jarenlang in allerlei vormen van meditatie verdiept, bracht ik 40 dagen door in stilte-retraites en ging ik o.a. in opleiding bij Bridgeman, een organisatie die mindfulness bij de bron onderzocht en combineerde met moderne hersenwetenschap.

Overige informatie
Deze introductie-workshop kost € 15 inclusief BTW, koffie of thee.

Kaarten reserveren
Aanmelden kan via http://www.rensdenobel.nl 

Datum

zondag 07 april 2019

Tijd

10:00 - 13:00

Prijs

€ 15,-

Ticket

Rens de Nobel

Locatie

Zolder
Rens de Nobel

Organisator

Rens de Nobel
E-mail
rensdenobel@gmail.com
Website
http://www.rensdenobel.nl