Iers concert – Camelot met Jacqueline Edeling

Op zondag 3 februari brengt Jacqueline Edeling haar zeskoppig ensemble Camelot naar Op Hodenpijl. Ze brengen een middag Ierse en Keltische muziek. 

CAMELOT is een frisgroen en kersvers ensemble in het muzikale landschap van de Keltische muziek en bestaat uit bevlogen musici die al jaren te zien en te horen zijn op zowel folk als klassieke podia. Niet verwonderlijk dus dat Camelot spannende cross overs  maakt tussen verschillende muziekstijlen en dat levert een verrassend nieuw geluid op. Denk aan Ierse Sing-a-long met bekende nummers als the Wild Rover, Wild mountain Thyme, Wiskey in the Jar, Cockles and Mussels. 

 Camelot bestaat uit:

Viool – Emmy Storms studeerde viool aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en verleent haar medewerking aan diverse orkesten en ensembles. Op repertoire gebied is ze een allesvreter en altijd spelend op het hoogste artistieke niveau.
Viool – Jasmijn Rais sudeerde zowel in Amerika als in Nederland en maakte vele internationale tournees  met haar ensemble Musicuore. Ze is oprichter van de Haagse Vioolschool waar ze met veel plezier lesgeeft. Folk, klassiek of jazz, bij haar ben je aan het goeie adres.
Harmonica/concertina/accordeon – Jacqueline Edeling speelt moeiteloos alle denkbare blaasbalg instrumenten en bijbehorende genres. Zowel solo als in diverse orkesten en ensembles. Ze studeerde aan het Twents- en het Rotterdams conservatorium ( bandoneon bij Carel Kraayenhof)
Bodhran/ slagwerk – Michel Grens studeerde af aan het Rotterdams Conservatorium en heeft jarenlang bij Flairck gespeeld. Daarnaast componeert regelmatig muziek voor dansgezelschappen.
Piano – Cynthia Liem studeerde aan het Koninklijk conservatorium in den Haag met specialisaties solo- en kamermuziek. Haar ongelofelijke muzikaliteit gaat dwars door alle muzikale genres.
Gitaar/luit/fluit/zang -Marlies Huitink studeerde schoolmuziek en gitaar aan het Rotterdams conservatorium en volgt een zangopleiding in Lichtenberg ( Duitsland ). Daarnaast beroert ze ook graag de snaren van de luit en basluit. Zij zingt en speelt in diverse ensembles en dirigeert verschillende koren.

Bi het komende concert nodigt Camelot het publiek uit om mee te zingen met een bekende Ierse traditionals. Want wat is nou leuker dan een koude februari-middag samen zingend door te brengen! Voor teksten wordt gezorgd en of u nu een geoefende zanger(es) bent of een badkamer-artiest, plezier staat voorop!

Entree: € 16,50 inclusief drankje.
Inclusief maaltijd na afloop: € 37,-.

Ook te boeken,  de Iers maaltijd na afloop 

Het werkt als volgt:  het concert start om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Om 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef.  De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 16,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 03 februari 2019

Tijd

16:00 - 18:00

Prijs

€ 16,50. Inclusief maaltijd: € 37,-

Locatie

Kerk
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl