Skip to main content

Offline avond: Digiminderen – Johan van Houten

Offline expert Johan van Houten neemt ons mee in zijn jaar zonder mobiele telefoon en internet. Waar liep hij tegen aan? Wat vond hij er waardevol aan? Welke lessen neemt hij hieruit mee in zijn dagelijkse leven? En wat kan jij er van leren?

Offline, is dat nog mogelijk? Vandaag de dag kun je niet meer zonder je smartphone en laptop. Wat doet dit met jou als je altijd maar online bent? Geeft het je energie of juist niet? Heb je nog tijd voor de dingen die JIJ echt belangrijk vind of sta jij altijd maar AAN voor je omgeving en werk? Johan geeft praktische tips, je mag hem hemd van het lijf vragen en misschien loop jij deze avond de deur uit met een andere blik op je mobieltje.

Dat digiminderen in de belangstelling staat is wel duidelijk: Bekijk de video van digiminderen bij Eenvandaag

Over Johan: 
Johan van Houten is spreker, trainer en auteur van het boek ‘366 dagen Digiminderen’. Hij reist binnen en buitenland door om zijn verhaal te delen over zijn jaar offline, welke lessen heeft hij geleerd en wat kunnen wij er van leren zonder zelf 1 jaar offline te gaan. Zijn missie is om heel Nederland bewust te maken van het gebruik van de mobiele telefoon en het internet.

Ook te boeken, ons eet en weet arrangement (inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Kortingscodes worden verrekend aan de kassa op de avond zelf.

Geen velden gevonden.

Datum

woensdag 08 mei 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50. Inclusief maaltijd: € 37,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl