Demonstratie mediumschap – Lisette Lucas

In de kerk van het prachtige landgoed Op Hodenpijl geeft Lisette Lucas samen met getalenteerde, bevriende mediums een demonstratie mediumschap.

Tijdens deze avond zullen de mediums contact maken met uw overleden dierbaren in de Spirituele wereld. U kunt zelf voelen en ervaren dat onze dierbaren nog steeds om ons heen zijn en dat het leven na de fysieke dood gewoon doorgaat.

Een avond met een lach, ‘n traan en vol levensenergie! De flinterdunne sluier tussen de werelden zal op liefdevolle wijze worden opgelicht waardoor hun aanwezigheid, liefde, troost, steun en support duidelijk herkenbaar, voelbaar en bijna tastbaar is.

Een bijzondere avond waarbij aardse nuchterheid & hemelse wonderen samenkomen om het leven te vieren! ‘Love like Life can never die!’

Mavis Pittilla Van jongs af aan is Lisette gevoelig voor energieën. Voorspellende dromen, onverklaarbare waarnemingen en gevoelens, het onbewust overnemen van emoties, vermoeidheid en pijnklachten van andere personen. Altijd een ongeziene aanwezigheid ervaren waardoor ze vooral in haar jonge jaren zeer angstig was voor hetgeen ze voelde. Na de geboorte van haar 3 kinderen namen de fenomenen toe. Daar werd haar nieuwsgierigheid gewekt. Vanaf dat moment is ze zich gaan verdiepen in energieën, healing en mediumschap. Langzaamaan begon zo alles op z’n plek te vallen.

De last van het hoogsensitief zijn veranderde in een kwaliteit. Een kwaliteit welke door training op mediamiek en healing gebied worden ontwikkeld. De ontwikkeling is een levenslang proces. “Het voelt als een intens diep verlangen, taak en missie om anderen bij te staan en te (onder)steunen. Anderen dichter bij zichzelf en hun dierbare overledenen te brengen. Een niet makkelijk maar zeer dankbaar pad.” Liefde voor alles en iedereen is haar drijfveer.

Dat is voelbaar en zichtbaar aan haar manier van werken. Lisette heeft de afgelopen jaren vele internationale trainingen gevolgd en haar mentor is het wereldwijd gerenommeerde medium Mavis Pittilla. Kwaliteit is dan ook het sleutelwoord.

Tijdens demonstraties werkt Lisette samen met mediums die zij tijdens trainingen heeft mogen ontmoeten. In haar EnergyJoy Praktijk & EnergyJewels Atelier in Voorburg kunt u terecht voor consulten/readings en healing.

Prijs: € 15,-

Aanmelden voor dit evenement
Dit evenement wordt door georganiseerd door Lisette Lucas.  Reserveren: https://www.lisettelucas.com/events

 

Datum

vrijdag 21 september 2018 - vrijdag 23 november 2018

Tijd

20:00 - 21:30

Prijs

15,-
Categorie
Lisette Lucas

Organisator

Lisette Lucas
Email
lisettelucas@gmail.com
Website
https://www.lisettelucas.com/

Next Occurrence