De Nieuwe Wereld – Schumann Instituut Nederland

Dit event is uitverkocht! Om iedereen toch de gelegenheid te geven erbij te zijn, biedt het Schumann Instituut Nederland nu de mogelijkheid om live, via YouTube, mee te kijken. Via de Livestream, kun je comfortabel vanuit je eigen huis de dag ervaren. Je kunt kiezen uit een middag en/of avond ticket.
Kaarten voor de livestream zijn te bestellen via deze link

Op vrijdag 4 november organiseert het Schumann Instituut Nederland ‘De Nieuwe Wereld’.

Het middagprogramma start om 13:00 uur met een korte presentatie van Anton Teuben, de grondlegger van SIN, waarna diverse gerenommeerde sprekers (Tanni Koens, Marc Stanfert Kroese, Robby Busscher, Geert Huinink en Erma, het zullen hebben over de Schumann Resonantie, het zelfherstellend vermogen van het lichaam, een prachtig interview met een ervaringsdeskundige, de resonantie van geluidsfrequenties en het effect op de mens, het verhaal van een nieuwe wereld hier vlakbij en niet te vergeten een stukje humor tussendoor.

Het avondprogramma start om 19:00 uur en brengt het thema van het buitenaardse voor het voetlicht. Ruimteschepen, UFO’s, Galactische Federatie zijn begrippen die al lang tot onze verbeelding spreken en de sprekers van de avond zullen hierover herkenbare en verrassende uitspraken doen. Peter Toonen, Bart Uytenhaghe, Tanni Koens, Anton Teuben en Amber da Silva.

Praktische Tips:

  • Wees goed uitgerust om alle informatie tot je te kunnen nemen;
  • Parkeren kan gratis op het terrein van Op Hodenpijl;
  • Als je met de trein komt, uitstappen in Delft en bus 33 nemen die stopt vlakbij Op Hodenpijl;
  • Neem je een dagkaart zonder diner, dan zijn er eventueel horecagelegenheden in de buurt om iets te eten, bijvoorbeeld: Paviljoen ’t Middelpunt | Dorpsstraat 57, 2636 CJ Schipluiden; Horeca Boerderij De Paardenstal | Gaagweg 38, 2636 AK Schipluiden; Indigo | Singel 6, 2636 CS Schipluiden; Restaurant De Zwethheul | Rotterdamseweg 480, 2636 KB Schipluiden; De Bonte Haas | Dorpskade 79, 2291 HP Wateringen; Scrumpy Pub | Plein 36b, Wateringen;
  • Eigen eten meenemen en consumeren is, zoals bij iedere horeca locatie, niet toegestaan;
  • Er zijn gratis sappen en vitaal water aanwezig in de kleine pauzes.

Prijzen:
– Dagkaart, zonder diner: € 65,-
– Middagkaart, zonder diner: € 35,-
– Avondkaart, zonder diner: € 35,-
– Dagkaart incl. diner (UITVERKOCHT): € 93,50

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

De verkoop van de kaarten is stormachtig verlopen. Om diegenen die veraf wonen of de tickets hebben gemist ook de gelegenheid te bieden om deelgenoot te zijn van dit evenement, zijn we bezig om te kijken of het evenement ook via een livelink kan worden uitgezonden. Hier volgt binnenkort nader bericht over.

Datum

vrijdag 04 november 2022

Tijd

13:00 - 22:30

Prijs

€ 35,00

Locatie

Kerk
Categorie

Organisator

Schumann Instituut Nederland
Website
https://schumanninstituut.nl/
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.