Workshop spelen vanuit je hart met woorden – Caroline Bik

In deze workshop ga je een eigen, misschien wel je allereerste, tekst schrijven. Vanuit je hart; vanuit Spirit. Aan het einde van de dag kun je die tekst op jouw persoonlijke manier presenteren. Je creëert iets volstrekt unieks: een monoloog die alleen jij had kunnen schrijven, waarin jij jezelf laat zien zoals je werkelijk bent.
In de ochtend starten we met je eigen voornaam met diverse opdrachten daaraan gekoppeld, die je meenemen naar wat jouw woorden je willen vertellen. Je ontdekt nieuwe woorden en onbekende zinnen, terwijl je toch je ware karakter terugziet in wat je schrijft. Je hebt geen schrijfervaring nodig, omdat ik je aan de hand meeneem: je monoloog komt moeiteloos tot leven.

Aan het einde van de ochtend heb je je monoloog geschreven. ’s Middags leer je stap voor stap hoe je je zelfgeschreven woorden presenteert. Op zo’n manier dat je woorden echt tot de verbeelding spreken en jou als persoon recht doen.
De workshop zorgt voor plezier en biedt ook ruimte voor kwetsbaarheid. Een eigen tekst maken vanuit Spirit vraagt immers moed. Het brengt nieuwe inzichten boven, die in het dagelijkse leven niet altijd de ruimte krijgen. Daardoor leer je jezelf beter en op een nieuwe manier kennen.
Mijn naam is Caroline Bik. Ik ben opgeleid als theaterdocent, geef verschillende theaterworkshops en -cursussen en schrijf dagelijks een verhaal. Met veel liefde doe ik dat, omdat ik zielsveel van taal en theater houd, omdat ik van échte teksten en échte mensen houd en omdat ik je graag leer spelen met woorden.

Praktische informatie:
Datum: 29 april 2023
Tijd: 10:00 uur – 17:00 uur
Prijs: € 125,- incl lunch koffie en thee

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door te mailen naar carolinebik@tekstenverhalenfluisteraar.nl.

Datum

zaterdag 29 april 2023

Tijd

10:00 - 17:00

Prijs

€ 125,00

Locatie

Serre
Categorie
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.