Ontmoet je krachtdier – Angelique Amaya Lupe

Een krachtdier is een persoonlijke gids en raadgever en compagnon voor het leven. Vooral in deze pittige tijden kunnen zij je veel aanreiken op het persoonlijke Pad dat je loopt. Zij zijn machtige, betrouwbare bondgenoten die bescherming, groei, inzichten en support kunnen bieden. Tijdens deze workshop kun je veel ontdekken over jezelf en de manier waarop je reageert in je leven wanneer je je krachtdier leert kennen en zijn boodschap begrijpt.

De dag wordt geopend met een Ceremonie. In de ochtend van deze Sjamanistische Workshop ontvang je interactieve uitleg en ontmoet je jouw krachtdier via een innerlijke reis. Samen met deze persoonlijke gids maak je een tweede innerlijke reis om contact te maken met je Voorouders. Meer uitleg ontvang je tijdens de workshop. Tot slot maak je een klein krachtschild om mee naar huis te nemen. Dit schild dient als ankerpunt om mee te werken en het contact met je krachtdier versterken.

Achtergrondinformatie Angelique Amaya Lupe:
Ik leef met het ritme van de natuur. Als Shamanic Practitioner en kunstenaar creëer ik mijn persoonlijke vorm van ‘Native Art’. Verder bied ik lezingen, Systemisch werk en privé-sessies aan en initiëer vrouwen- en gemengde Cirkels, Rituelen en Ceremonies. Zoals o.a. rond iedere Nieuwe Maan een prachtige Grandmother circle voor vrouwen van 55+; ‘the Grandmothers of the Sacred
Stones’ en rond iedere Volle Maan een mondiale ClanMother Ceremony via Zoom: ‘The Thirteen Original Clan Mothers; the Ancient Teachings of the Sisterhood’ van Jamie Sams. Rituelen ook op verzoek bij speciale gelegenheden. Ik werk in ceremoniële setting.

Door uitdragen van mijn verbondenheid met Moeder Aarde in al haar schoonheid sta ik ten dienste van haar, haar bewoners en de komende zeven generaties.

Many Blessings, Angelique Amaya Lupe
Website: www.casa-boas.nl; www.angeliqueboas.com

Datum: zondag 19 februari 2022
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 150,00.

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en kan daardoor niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: angeliqueboas@kpnmail.nl onder vermelding van ‘aanmelding Krachtdier Op Hodenpijl’.

Datum

zondag 19 februari 2023

Tijd

10:00 - 17:00

Prijs

€ 150,00

Locatie

Serre
Categorie
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.