Skip to main content

Kerstavondconcert met La Familia

Op kerstavond – maandag 24 december – is de zingende familie ‘La Familia’ te gast voor een romantisch en sfeervol kerstconcert. Belinda, Carla en Paul brengen een breed scala aan repertoire van Ave Maria tot Imagine van John Lennon. 

De Nederlandse zangers-familie ‘La Familia” die in 2011 onder de naam ‘Opera Familia’ doorbrak via het TV programma Holland’s Got talent en sindsdien internationaal optreedt, is op Kerstavond te beluisteren in Cultuurkerk Op Hodenpijl te Schipluiden. Vader Paul, moeder Carla en dochter Belinda doen niets liever dan eenieder een ouderwetse, sfeervolle kerstavond te laten beleven, met kaarslicht, mooie muziek en hartverwarmende gedichten. Luisteren en meezingen. Van Ave Maria tot Imagine van John Lennon.

Sinds de landelijke doorbraak in 2011 via RTL4, heeft de uit Haarlem afkomstige zangers-familie “La Familia” niet stil gezeten. Hun eerste album ‘Il Canto’ is inmiddels platina, ze zijn regelmatig op de Nederlandse televisie te zien geweest en zijn dit jaar alweer aan hun 7de theater tournee bezig. Zingen, componeren, tekstschrijven en performen, het zit hen in het bloed. In de zomer toeren ze door het land met hun meezing concert programma Heel Holland Zingt Classics met medewerking van Classical DJ Mr. Van Walsh, ballroom dansers en lokale koren.

Ook zetten zij zich in voor de ouderen onder ons. De afgelopen 2 seizoenen mochten zo’n 35000 ouderen in zorgcentra en theater van hun shows genieten. In samenwerking met Stichting Wij Voor Jou geeft La Familia, in de sfeer van Andre Rieu, matinee concerten voor deze vaak vereenzaamde groep mensen. Ook zetten zij zich in voor kinderen en volwassenen met het syndroom van Down. Om juist hun kwaliteiten te belichten en bewustzijn te genereren over wie zij zijn en waar zij in hun leven mee te maken hebben, heeft La Familia dit jaar een cd geproduceerd met 18 liedjes. De opbrengst van het geheel komt volledig ten gunste van de activiteiten rondom dit muzikale project met de toepasselijke titel ‘De Kracht van Down’. De volgende stappen zijn de productie van een muziekboek en een muziektheaterstuk.

Ook te boeken, concert inclusief diner
Vanaf 17.30 uur kun je je aanmelden bij de bar in het restaurant. Er staat brood met smeersels, wijn, sap en water op tafel. Rond 18.00 uur zal het buffet met verschillende gerechten van het seizoen worden geopend. Het dessert bestaat uit een kop koffie of thee met appeltaart en slagroom. Het concert start om 20.00 uur. Prijs inclusief diner: € 65,-.

Meld aan onze collega’s bij aankomst dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten via info@ophodenpijl.nl.

Let op: Voor dit concert geldt, mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen.

Entree: € 28,- inclusief pauzedrankje
Inclusief diner: € 65,-

Geen velden gevonden.

Datum

maandag 24 december 2018

Tijd

20:00 - 22:30

Prijs

28,-. Inclusief diner € 65,-

Ticket

la familia

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl