Skip to main content

Sound of Silence – Story of Simon en Garfunkel

Joost Botman en Niels van der Gulik  brengen op zaterdagavond 6 oktober een ode aan Simon en Garfunkel met de Sound of Silence. Zoals je van ons gewend bent: akoestisch.

Joost Botman en Niels van der Gulik nemen het publiek moeiteloos mee naar New York, waar dit meest succesvolle muzikale duo ooit, begon. Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen ze op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel. Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

Ook te boeken, concert inclusief diner
Vanaf 17.30 uur kun je je aanmelden bij de bar in het restaurant. Er staat brood met smeersels, wijn, sap en water op tafel. Rond 18.00 uur zal het buffet met verschillende gerechten van het seizoen worden geopend. Het dessert bestaat uit een kop koffie of thee met appeltaart en slagroom. Het concert start om 20.00 uur. Prijs inclusief diner: € 55,-

Meld aan onze collega’s bij aankomst dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten via info@ophodenpijl.nl.

Entree: € 18,- incl. drankje
Inclusief diner: € 55,-

Voor een impressie klik hier: Impressie Sound of Silence

fotografie: Sanâa Swart

Let op: Voor dit concert geldt, mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen.

Geen velden gevonden.

Datum

zaterdag 06 oktober 2018

Tijd

20:00 - 22:30

Prijs

18,-. Inclusief diner: € 55,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl